1. februára 2016

Ukážka 09 - Goon 5: Zvrhlé choutky (Eric Powell)

V edícii Na Přání prichádza ďalší titul. Tento krát je to piaty diel populárnej série Goon s podtitulom Zvrhlé choutky. Ďalšie príbehy a dobrodružstvá drsného Goona bojujúceho proti páterovi monštier a jeho armáde živých mŕtvol.  Na to aby dielo vyšlo, tak je potreba do 21.2.2016 vyzbierať minimálne 500 pred-objednávok, avšak platba vopred NIE JE nutná! V prípade, že sa vyzbiera dostatok pred-objednávok, tak tento komiks u nás vyjde 29.3.2016 a vy budete mať čas si tento komiks vyzdvihnúť/ zaplatiť do 29.4.2016. Ak by ste mali záujem podporiť vydávanie tejto série u nás, tak dlho neváhajte lebo teraz ho môžete zohnať za 399 Kč, čo je lacnejšie než bude jeho cena po vydaní. 




Anotácia:
Zásadní obrat v boji proti nemrtvým hordám z Lonely Street způsobí Goonův spojenec Krkavec, když zjistí pravé jméno pátera Monstera, kterého začínají dohánět zločiny z minulosti a nemůže už nadále získávat čerstvé mrtvoly z místního hřbitova. Je proto nucen vytvořit si zcela nový druh přisluhovačů – takový, který bude nad Goonovy síly. Páter pak využije bitvu soupeřících mafiánských rodin, aby zakryl pohyb svých nových služebníků po Goonově území. Ve městě tak od doků až po Lonely Street vypukne otevřená válka. Goon musí být ještě nemilosrdnější než kdy jindy, aby zarazil nepřátelům jejich zvrhlé choutky.


UKÁŽKA Z DIELA:








































































































































VIAC NÁJDETE V KOMIKSE GOON 5: ZVRHLÉ CHOUTKY!


Scenár: Eric Powell
Krezba: Eric Powell
Preklad: Václav Dort, Martin Trojan
Počet strán: 128 farebných
Väzba: viazaná s prebalom
ISBN: 978-80-88152-02-6


Po 500 objednávkach kniha vyjde v edícii Na přání vo vydavateľstve Comics Centrum. Pre viac informácii o diele navštívte webovú stránku vydavateľstva Comics Centrum, kde si knihu môžete pred-objednať so zľavou alebo pre viac informácii, či už o tomto diele alebo o ďalších, ktoré ešte len vyjdu navštívte aj ich stránku na facebooku

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára