22. februára 2016

Ukážka 12 - Zámek a Klíč 5/6: Časohrátky/ Alfa a omega (J. Hill, G. Rodriguez)

V edícii Na Přání od Comics centra prichádzajú hneď dva komiksy naraz. Tentokrát sú to posledné časti veľmi populárnej série Zámek a Klíč od Joa Hilla a Gabriela Rodrigueza, ktoré uzatvárajú temný príbeh rodiny Zámkových. Pre obidve knihy opäť platí, že do 13.3. je potreba vyzbierať minimálne 500 pred-objednávok aby u nás mohli vyjsť, pričom platba vopred nie je nutná! Ak sa vyzbiera dostatočný počet pred-objednávok tak knihy vyjdu 18.4.2016. Pred-objednávka nám ponúka taktiež aj výhodnú cenu 399 Kč. Tak čo vyzbierame 500 objednávok? Ja tie knihy veľmi chcem, tak sa snažme!




Anotácia Časohrátky:
Tyler a Kinsey Zámkovi nemají ani tušení o tom, že se zabitý protivník Lucas „Finta“ Caravaggio převtělil do jejich mladšího bratra Bódi. Finta tím získal možnost neomezeně se pohybovat po Klíčově. Tím je jeho bezohledná snaha nalézt klíč Omega a otevřít černé dveře téměř dovršena. Ale Tyler a Kinsey vlastní velmi mocný klíč, který dokáže odhalit všechna skrytá tajemství Klíčova otevřením průchodu do minulosti. Pro Zámkovy nastává čas přihlásit se k rodinnému odkazu a postavit se temnotě, číhající za černými dveřmi. Nepoučí-li se z rodinné historie, budou odsouzeni k jejímu opakování, a čas se krátí!


UKÁŽKA Z KNIHY ČASOHRÁTKY:






































































































































VIAC NÁJDETE V KOMIKSE ZÁMEK A KLÍČ 5: ČASOHRÁTKY

Scenár: Joe Hill
Kresba: Gabriel Rodriguez
Preklad: Jan Kantůrek
Počet strán: 160 farebných
Väzba: viazaná s prebalom
ISBN: 978-80-88152-04-0

_________________________________________________________________________________

Anotácia Alfa a omega:
Stíny ještě nikdy nebyly tak temné a smrt ještě nikdy tak blízko. Otočte klíčem a otevřete poslední dveře – je čas se rozloučit. Nenechte si ujít poslední dvě části Omega a Alfa série bestselerů Zámek a klíč, přinášející Vám v jednom svazku ohromující a působivý závěr!

Trvalo celé dva životy a stálo nespočet obětí, než Lucas „Finta“ Caravaggio konečně dosáhl svého cíle – najít klíč, který otevírá černé dveře. Finta se v podobě malého Bódi Zámka vrací k černým dveřím v hlubinách zatopených jeskyní pod Klíčovem a chystá se vypustit zlo, které se za nimi skrývá. Tyler, Kinsey, Scot, Nina, Rufus i všichni ostatní, kteří po celý čas stáli proti Fintovi, zaujali svá místa a finále tragédie může začít. Souboj lásky a nenávisti se odehraje hluboko v jeskyních pod Klíčovem, naprahu místa, kde bylo ono zlo celé generace drženo pod zámkem!



UKÁŽKA Z KNIHY ALFA A OMEGA:




































































































































VIAC NÁJDETE V KNIHE ZÁMEK A KLÍČ 6: ALFA A OMEGA!

Scenár: Joe Hill
Kresba: Gabriel Rodriguez
Preklad: Jan Kantůrek
Počet strán: 192 farebných
Väzba: viazaná s prebalom
ISBN: 978-80-88152-04-0


OBJEDNÁVAŤ MOŽETE TU!



Po 500 objednávkach kniha vyjde v edícii Na přání vo vydavateľstve Comics Centrum. Pre viac informácii o dielach navštívte webovú stránku vydavateľstva, kde si knihy môžete pred-objednať so zľavou. Pre viac informácii, či už o týchto dielach alebo o tých, ktoré ešte len vyjdu navštívte aj ich stránku na facebooku. Všetky obrázky použité v tomto článku boli prevzaté z oficiálnej stránky vydavateľstva Comics Centrum.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára